ny header!

Innlegget ligger i arkivet for juni 2012

Hei alle sammen! Har nettopp laget ny header, den minner meg om sommer, og det er det jeg liker med den!
Hva synst du?

curlz

Innlegget ligger i arkivet for juni 2012


krølltang fra philips

fastfood

Innlegget ligger i arkivet for juni 2012

Hei alle sammen! Sorry for utrolig sen blogging idag, men jeg og sonya hadde vannkrig, også satt vi 4 timer i boblebadet etter på, var sykt herlig da, men har sånn skrukkehud på fingertuppene! Jaja, noen timer etter frokost idag, hadde vi så utrolig lyst på kake, så vi satte oss på mac'en og fant noe på youtube, du kunne lage en liten kake på 5 minutter med mikro! Jeg var litt skeptisk først, men det funket utrolig bra, raskeste kaken jeg har laget, du trenger bare sånne basice ting som sukker,mel,melk,bakepulver og kakaopulver. Vi pyntet med melis og melishjerter, og så satt vi oss fornøyd ned å spiste.

Hva synst du?

 

ville bare si hei

Innlegget ligger i arkivet for juni 2012

Hei alle sammen! Er utrolig siden lenge siden jeg har blogget uten at det er et innkjøp! Men altså jeg og Sonya var i byen og shoppet, det var utrolig koselig, og på slutten av shoppingturen gikk vi til sjokoladepikene, de har verdens beste varme sjokolade, å herregud den er helt himmelsk! Det med at jeg har bodd på landet utrolig lenge, gjør at jeg får en rar følelse når jeg er ute å shopper, er ikke så mange tiggere på landet, men her renner det jo av dem, så når jeg går forbi en tigger, så tenker jeg på dem de neste 5 minuttene. Vi shoppet i to-tre timer, gikk fram og til bake i butikkene, jeg er ikke flink til å bestemme meg, jojo, skal fortelle dere noe utrolig flaut, jeg og sonya gikk nedover gaten så går en sånn helt random fyr i mot oss, så isteden for å gå forbi stopper han, og gløtter litt sånn sjokka på meg og bare "Hei sexy"!!! ÅÅ fysøren så kleint det var, når vi hadde komt på enden av kvartalet brøyt vi ut i latter, haha fy søren, det var flaut!deli de luca♥


innkjøp

Innlegget ligger i arkivet for juni 2012

 topp-ginatricot // ring-ginatricot // solbriller-random bod

black denim

Innlegget ligger i arkivet for juni 2012

fra cubus.

Changes

Innlegget ligger i arkivet for juni 2012

Hei alle sammen! Noen vet kanskje at jeg skal flytte, noen ikke, men altså, jeg skal flytte. Jeg skal flytte til Stavanger, grunnen er at jeg skal bo med de to eldste søskene mine igjen på 18 og 15 år. I dag så vasker vi,rydder,pakker,laster, og alle de derne greiene. Flyttebilen kommer i dag, men vi kjører til Stavanger i morgen. Sindre og Tom Børge skal være med, for å hjelpe til. Tror ikke at jeg har tid til å blogge fra den nye locationen min i morgen, haha tror ikke jeg har internett heller! Jaja, ønsk meg lykke til da vel!Kommer til å savne dere alle vennene mine ♥

sushitime

Innlegget ligger i arkivet for juni 2012

Guud! Er så utrolig heldig, har absolutt verdens beste mamma, jeg og frida var barnevakt på dag tid idag, og så lager mamma sushi til oss! Vi fikk prøve å lage selv og, omg vi skilzer så sykt på sånt! Haha, er nå stapp mett, etter fem sushi biter er jeg ferdig, er så utrolig mektig! I går hadde vi det trege nettverket! Brukte omtrent 30 minutter å laste opp ett bilde på blogg.no, mens her hjemme bruker jeg 3 sekunder liksom, hahah, har hatt skikkelig chille dag i dag, sto opp halv tolv i dag og, åå så herlig det er med sommerferie!


Dette bildet er tatt fra sist gang jeg lagde sushi, tok ikke noe bilde idag, men dere får se hvordan det ser ut! Har ikke orket å ta noen bilder idag, ser jo ut som en kaktus.

Hvordan har din dag vært så langt?

kosekveld med beeeste

Innlegget ligger i arkivet for juni 2012

Hehei! Akkurat nå sitter jeg og Frida barnevakt, haha skal sove her og, altså vi er hos storesøsteren til Frida! Vi har vært her siden 9, og spiser chips,nonstop,snop,brus +++ Hihi, har det utrolig koselig! Så en halv film, tilbringte mesteparten av tida med ei pute framfor annsiktet, fy søren er så utrolig skummelt! De har det fin huset, omg!
Hva skjer hos deg i dag?

morning

Innlegget ligger i arkivet for juni 2012

Heii, sto ikke opp før halv 12 i dag, jeg og frida er flinke til å sove, hahah thumbs up! Har nettopp spist frokost, og frida drar i dag, det er litt trist da... Men det er santhans i dag da, haha har alltid lyst til å grille pølser på bålet, men ja hahaha.swaag

Hva skal du idag?

update

Innlegget ligger i arkivet for juni 2012

Heii, har vært i Askvoll nå, var der med Torni,Frida,Ragnhild og Sindre, også kom Tora og. Vi spiste softis, å himmelsk smak, gaad elsker sommer! Jeg og Frida tok sånn 300 bilder hver hahah, det var utrolig kos da! Vi har kjøpt 2 sjokoladeplater, 2 korger med jordbær, en sørlandschips og dipsalsa! Dette blir utrolig godt å ha til kveld! Vi skal smelte sjokoladen, og dyppe jordbær i, spise chips med salsa, popkorn, brus og se på noen Wallander filmer, fin fredagskveld!


beste ♥

dr.dre

♥♥

haha søtt, rosa

åå guud, så godt!

torni hadde lyst å være med på bloggen.

snuppah mi ♥


GLA JENTE ♥

Hva har du gjort i dag?

askvoll next

Innlegget ligger i arkivet for juni 2012

Hehei, snart skal jeg og Frida ut til Askvoll og møte Torni og Ragnhild, vi skal på kroa, skal sikkert spise is i dag og, haha avhengig.nydusja,vestkystcup t-skjorte yeaah.

Hva skal du i dag?

is # 4 kuler # king size # godt

Innlegget ligger i arkivet for juni 2012

Hehei! Har nettopp vært på kroa og spist king size 4 dobbel kuleis! Godt? Gjett om! Haha var utrolig mektig! Har tatt utrolig masse bilder i dag, har fyllt opp fire mapper, haha great job ♥
søta mi!


hahah, ja veldig pen, seff.

Hvordan har din dag vært?

 

 

outfit

Innlegget ligger i arkivet for juni 2012

shorts - cubus // topp - bikbok 


Justin Bieber LIVE

Innlegget ligger i arkivet for juni 2012

Heihei alle dere! Idag skal jeg og beste frida se på Justin Bieber LIVE på NRK 1 kl.21.30! Begynte å grine da jeg ikke kunne gå på konserten hans! Fysøren! Vi har smeltet sjokolade, bringebær, synst faktisk det er bedre enn jordbær! popkorn,brus og chips, forresten sommerferie i dag!♥ SYKT glad, fy søren skal jammen bli tænd denne sommeren, føler meg som den bleikingen, haha hørtes helt feil ut, men jeg føler det sånn hahah! Jeg og Frida har dip dye! Det er DØØØDS kult♥ Frida har limegrønn og jeg har rosa, jeg har veldig knesj siden jeg har så mørkt hår, hahah har det volumet, omg liksom.
back on tracks

Innlegget ligger i arkivet for juni 2012

Hehei! Sorry for null blogging i går! Men jeg var på fjelltur, og kom hjem i dag, er dødssliten!midtskille elns. random bilde fra bursdagen, dere får se bilder i morgen, eller torsdag

Forbredelser

Innlegget ligger i arkivet for juni 2012

Akkurat nå baker vi kake, støvsuger, rydder, lager mat, og pynter. Gleder meg sykt til kl.14.00! Da kommer de flotte jentene på besøk, og på slutten skal vi se Vallander, en sånn svensk krim film, haha har sett noen av de, de er driit skumle, haha jaja. Akkurat nå lar jeg mamma ta styringa, haha blir så utrolig kos, haha har nevnt det tusen ganger nå, sorry! Jaja, dere får se bilder litt senere i kveld! Forresten helt pissed up vær i dag da, det er minuset, jaja tror det er 5 grader ute eller noe, sommerferie you said?
hvordan er deres vær?

 

Birthdaybuddy

Innlegget ligger i arkivet for juni 2012

Noen vet kanskje ikke at jeg har bursdag idag, men det har jeg! Jeg blir hele 12 år, haha føler meg stor. Jeg feirer den i morgen med noen jenter, haha orket rett og slett ikke guttene! Vi skal grille,bade,SPISE, hahah tar ikke annsvar for den delen alene da! Haha, ja vi baker kake, rydder og vasker idag. Nice, beste bursdagen ever liksom. Haha føles ut som jeg har bursdag i morgen, bare fordi jeg feirer den i morgen! Dere skal iallefall få masse bilder, ikke bare 2-3 kanskje til og med 2 deler haha, ja gled dere! Har ikke planlagt bursdagen min sånn kjempe masse, for mamma har noen overaskelser på gang, elsker det at jeg får gaver, venner, kos, og alt med en bursdag er perfekt. Jeg bare elsker det, det føles ut som en fridag, du kan gjøre alt på en gang liksom, før så feiret jeg liksom bare for å få gaver, som barbie, leker, om dere skjønner, nå feirer jeg for kosen, stemmningen, du føler deg alltid annerledes i en bursdag, enten helt der nede, eller helt der oppe, hahah pleier alltid å være oppe. Når jeg var liten, så blei jeg så lei meg, om jeg ikke fikk noe som jeg ønsket meg, ikke se på meg som en bortskjemt liten drittunge, men alle var egentlig sånn, gleder meg så klart til å åpne, haha øddlegge alltid papiret, flere som har det sånn?
 

 

Hvordan har din dag hvert?


Summercollection

Innlegget ligger i arkivet for juni 2012går veldig for pastell i år.

Smoothie

Innlegget ligger i arkivet for juni 2012

Hehei! Hadde geografiframføring idag, haha var sykt nervøs, haha håper på en 4'er i allefall, spørst haha. Var med Amanda idag og, vi lagde verdens beste smoothie! Den er nydelig god!
Soool

Innlegget ligger i arkivet for juni 2012

Hehei! Hadde ikke så fullt bra start på dagen i dag heller - neseblod. ÅÅåhhh, fy søren blør neseblod hele tiden, stygge neseblod, Jaja var utrolig varmt da, så kunne gå med shorts idag, lenge siden jeg har gjort det! Hadde 2 fritimer idag, fordi 10'ende hadde eksamen! Utrolig kos å bare være ute, og liksom bare sitte der, hahah! Haha er med Sandra og spiser kjøttkaker, hahah kooos!
Herlig dag med Amanda

Innlegget ligger i arkivet for juni 2012

Hehei! Dagen startet skikkelig dårlig, med ja- kartleggingsprøve, hvorfor skal du være så vanskelig? ååhh.. Jaja, har ellers vært med Amanda i dag da, vi tok masse bilder og hadde det supermorsomt! Haha, når vi spiste planla Amanda matkrig : gøøy.


Amanda har blå streng- heldiggris, får bare tak i sånne i USA da.. haha har sykt lyst på streng, men får de ikke, tennnene mine vil bare ikke bli skeive.

Begynner igjen

Innlegget ligger i arkivet for juni 2012

Begynner å blogge igjen - håper du vil følge meg!Velkommen til min blogg!

Innlegget ligger i arkivet for juni 2012

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

kristina øye

Hei heter Kristina Øye, er ei 12 år gammel jente fra Sola. Blogger om mote,venner,sminke og det som faller meg inn. Kontakt/sponsing: krioye.blogg@hotmail.com

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak krioye. Bloggen skrives av © kristina øye og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits