I'm home!

Innlegget ligger i arkivet for juli 2012

Hei alle sammen, kjørte 6 timer i dag fra hytta, utrolg slitsomt, men er hjemme nå, og slapper av. Dere merker nok at jeg ikke blogger så mye, men har ikke hatt tid, for har vært på hytten, og det er ikke mulig å få internett der, er så vidt det er dekning, offa meg. Jeg lover å få stabil blogging nå!skal være flinl bloggepia nå

Varaldsøy

Innlegget ligger i arkivet for juli 2012

Hei! Akkurat nå er jeg hos Emma, og første gang hele uken jeg har fått internett, har klart meg 4 dager, hahah så utrolig flink! Jeg har faktisk badet hver dag, utrolig bra! Jeg beklager for at jeg ikke har blogget, men hadde ikke internett, tenkte mye på det da! Ja, vi skal til å smelte sjokolade med jordbær, og skal ha en utrolig fin kosekveld, foresten, jeg har brukt mye pil og bue i det siste, overaskende hvor sterk jeg er, haha neida. Også på mandag reiser jeg hvem til stavanger, det blir kos da!

Hva har du gjort i det siste?

Hytta

Innlegget ligger i arkivet for juli 2012

Hei! Jeg beklager så utrolig mye for at jeg ikke har blogget i det siste, men har vært mye med Emilie, og prioriterer selvsagt hun først. I dag skal jeg på hytta, men tar ikke med meg pc-en, jeg vet ikke om jeg kommer til å blogge heller, er ikke internett der, men dere må bare vente litt, så kommer jeg tilbake på søndag, jeg skal være med beste Emma, å jeg gleder med til å se henne, har ikke sett henne på ett år, tar selvsagt med kameraet sånn at dere får se bilder, hiih god sommer!


Skal du noe i sommer?

sommerplaner 2012

Innlegget ligger i arkivet for juli 2012

Hei, ville bare at dere skulle få vite hvor jeg skal i sommer, og slikt!


hytta - jeg reiser faktisk dit på i morgen, eller onsdag, dette er ikke hytta, men den supre badeplassen den, fergjevågen!thailand - jeg skal være der i 3 uker, og gleder meg utrolig mye! Men lurer på om jeg får blogget, håper det er internett der da!

hjemme - hørest gøy ut? haha joda, det er faktisk ganske gøy, har jo nettopp flyttet her, så jeg skal dra på shopping, være med venner, grille, bade, og ja vil prøve sånn parasailing på solastranden, ser helt sykt gøy ut, haha.


Hva skal du i sommer?

sunday morning

Innlegget ligger i arkivet for juli 2012

Hei alle sammen! Våknet utrolig nok før klokken tolv idag, var litt herlig å bare stå opp, og få frokost servert. I dag er det min chille søndag, og Sonya drar om et par timer, haha har vært med hun hver dag omtrent, jojo kos det ♥ Neste uke skal vi til IKEA, for å kjøpe noen nye møbler, jeg har jo helt nytt rom, det er jo litt lite da, men plass til et skap, seng, kommode, og kanskje et klesstativ, tror jeg skal ha sånn skyve seng, sånn at når du skal ha overnatting, så skyver du ut en svær skuff, jojo, jeg prøver å planlegge det litt mer. Tok en dusj rett etter frokost, å herre det var helt forferdelig, når du er litt trøtt, og har sånn trøtthet i øyene dine, så er det å ta en dusj smertefult, du har bare lyst å sove, vannet renner i øyene dine, øyene dine blir tørre, for du blunker ikke, fin søndag heh?Jeg vurderer foresten å lage en videoblogg, men vet ikke helt hva den skal handle om,bare kommenter det du vil jeg skal lage en videoblogg om, så snakkes vi senere i dag!


Hvordan har din dag hvert så langt? Hva skal du idag?

kristina øye

Hei heter Kristina Øye, er ei 12 år gammel jente fra Sola. Blogger om mote,venner,sminke og det som faller meg inn. Kontakt/sponsing: krioye.blogg@hotmail.com

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak krioye. Bloggen skrives av © kristina øye og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits