sunday morning

Innlegget er i kategorien Mat

Hei alle sammen! Våknet utrolig nok før klokken tolv idag, var litt herlig å bare stå opp, og få frokost servert. I dag er det min chille søndag, og Sonya drar om et par timer, haha har vært med hun hver dag omtrent, jojo kos det ♥ Neste uke skal vi til IKEA, for å kjøpe noen nye møbler, jeg har jo helt nytt rom, det er jo litt lite da, men plass til et skap, seng, kommode, og kanskje et klesstativ, tror jeg skal ha sånn skyve seng, sånn at når du skal ha overnatting, så skyver du ut en svær skuff, jojo, jeg prøver å planlegge det litt mer. Tok en dusj rett etter frokost, å herre det var helt forferdelig, når du er litt trøtt, og har sånn trøtthet i øyene dine, så er det å ta en dusj smertefult, du har bare lyst å sove, vannet renner i øyene dine, øyene dine blir tørre, for du blunker ikke, fin søndag heh?Jeg vurderer foresten å lage en videoblogg, men vet ikke helt hva den skal handle om,bare kommenter det du vil jeg skal lage en videoblogg om, så snakkes vi senere i dag!


Hvordan har din dag hvert så langt? Hva skal du idag?

fastfood

Innlegget er i kategorien Mat

Hei alle sammen! Sorry for utrolig sen blogging idag, men jeg og sonya hadde vannkrig, også satt vi 4 timer i boblebadet etter på, var sykt herlig da, men har sånn skrukkehud på fingertuppene! Jaja, noen timer etter frokost idag, hadde vi så utrolig lyst på kake, så vi satte oss på mac'en og fant noe på youtube, du kunne lage en liten kake på 5 minutter med mikro! Jeg var litt skeptisk først, men det funket utrolig bra, raskeste kaken jeg har laget, du trenger bare sånne basice ting som sukker,mel,melk,bakepulver og kakaopulver. Vi pyntet med melis og melishjerter, og så satt vi oss fornøyd ned å spiste.

Hva synst du?

 

sushitime

Innlegget er i kategorien Mat

Guud! Er så utrolig heldig, har absolutt verdens beste mamma, jeg og frida var barnevakt på dag tid idag, og så lager mamma sushi til oss! Vi fikk prøve å lage selv og, omg vi skilzer så sykt på sånt! Haha, er nå stapp mett, etter fem sushi biter er jeg ferdig, er så utrolig mektig! I går hadde vi det trege nettverket! Brukte omtrent 30 minutter å laste opp ett bilde på blogg.no, mens her hjemme bruker jeg 3 sekunder liksom, hahah, har hatt skikkelig chille dag i dag, sto opp halv tolv i dag og, åå så herlig det er med sommerferie!


Dette bildet er tatt fra sist gang jeg lagde sushi, tok ikke noe bilde idag, men dere får se hvordan det ser ut! Har ikke orket å ta noen bilder idag, ser jo ut som en kaktus.

Hvordan har din dag vært så langt?

Smoothie

Innlegget er i kategorien Mat

Hehei! Hadde geografiframføring idag, haha var sykt nervøs, haha håper på en 4'er i allefall, spørst haha. Var med Amanda idag og, vi lagde verdens beste smoothie! Den er nydelig god!
kristina øye

Hei heter Kristina Øye, er ei 12 år gammel jente fra Sola. Blogger om mote,venner,sminke og det som faller meg inn. Kontakt/sponsing: krioye.blogg@hotmail.com

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak krioye. Bloggen skrives av © kristina øye og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits