I'm home!

Innlegget er i kategorien Stunder

Hei alle sammen, kjørte 6 timer i dag fra hytta, utrolg slitsomt, men er hjemme nå, og slapper av. Dere merker nok at jeg ikke blogger så mye, men har ikke hatt tid, for har vært på hytten, og det er ikke mulig å få internett der, er så vidt det er dekning, offa meg. Jeg lover å få stabil blogging nå!skal være flinl bloggepia nå

Hytta

Innlegget er i kategorien Stunder

Hei! Jeg beklager så utrolig mye for at jeg ikke har blogget i det siste, men har vært mye med Emilie, og prioriterer selvsagt hun først. I dag skal jeg på hytta, men tar ikke med meg pc-en, jeg vet ikke om jeg kommer til å blogge heller, er ikke internett der, men dere må bare vente litt, så kommer jeg tilbake på søndag, jeg skal være med beste Emma, å jeg gleder med til å se henne, har ikke sett henne på ett år, tar selvsagt med kameraet sånn at dere får se bilder, hiih god sommer!


Skal du noe i sommer?

sommerplaner 2012

Innlegget er i kategorien Stunder

Hei, ville bare at dere skulle få vite hvor jeg skal i sommer, og slikt!


hytta - jeg reiser faktisk dit på i morgen, eller onsdag, dette er ikke hytta, men den supre badeplassen den, fergjevågen!thailand - jeg skal være der i 3 uker, og gleder meg utrolig mye! Men lurer på om jeg får blogget, håper det er internett der da!

hjemme - hørest gøy ut? haha joda, det er faktisk ganske gøy, har jo nettopp flyttet her, så jeg skal dra på shopping, være med venner, grille, bade, og ja vil prøve sånn parasailing på solastranden, ser helt sykt gøy ut, haha.


Hva skal du i sommer?

Changes

Innlegget er i kategorien Stunder

Hei alle sammen! Noen vet kanskje at jeg skal flytte, noen ikke, men altså, jeg skal flytte. Jeg skal flytte til Stavanger, grunnen er at jeg skal bo med de to eldste søskene mine igjen på 18 og 15 år. I dag så vasker vi,rydder,pakker,laster, og alle de derne greiene. Flyttebilen kommer i dag, men vi kjører til Stavanger i morgen. Sindre og Tom Børge skal være med, for å hjelpe til. Tror ikke at jeg har tid til å blogge fra den nye locationen min i morgen, haha tror ikke jeg har internett heller! Jaja, ønsk meg lykke til da vel!Kommer til å savne dere alle vennene mine ♥

kosekveld med beeeste

Innlegget er i kategorien Stunder

Hehei! Akkurat nå sitter jeg og Frida barnevakt, haha skal sove her og, altså vi er hos storesøsteren til Frida! Vi har vært her siden 9, og spiser chips,nonstop,snop,brus +++ Hihi, har det utrolig koselig! Så en halv film, tilbringte mesteparten av tida med ei pute framfor annsiktet, fy søren er så utrolig skummelt! De har det fin huset, omg!
Hva skjer hos deg i dag?

Forbredelser

Innlegget er i kategorien Stunder

Akkurat nå baker vi kake, støvsuger, rydder, lager mat, og pynter. Gleder meg sykt til kl.14.00! Da kommer de flotte jentene på besøk, og på slutten skal vi se Vallander, en sånn svensk krim film, haha har sett noen av de, de er driit skumle, haha jaja. Akkurat nå lar jeg mamma ta styringa, haha blir så utrolig kos, haha har nevnt det tusen ganger nå, sorry! Jaja, dere får se bilder litt senere i kveld! Forresten helt pissed up vær i dag da, det er minuset, jaja tror det er 5 grader ute eller noe, sommerferie you said?
hvordan er deres vær?

 

Birthdaybuddy

Innlegget er i kategorien Stunder

Noen vet kanskje ikke at jeg har bursdag idag, men det har jeg! Jeg blir hele 12 år, haha føler meg stor. Jeg feirer den i morgen med noen jenter, haha orket rett og slett ikke guttene! Vi skal grille,bade,SPISE, hahah tar ikke annsvar for den delen alene da! Haha, ja vi baker kake, rydder og vasker idag. Nice, beste bursdagen ever liksom. Haha føles ut som jeg har bursdag i morgen, bare fordi jeg feirer den i morgen! Dere skal iallefall få masse bilder, ikke bare 2-3 kanskje til og med 2 deler haha, ja gled dere! Har ikke planlagt bursdagen min sånn kjempe masse, for mamma har noen overaskelser på gang, elsker det at jeg får gaver, venner, kos, og alt med en bursdag er perfekt. Jeg bare elsker det, det føles ut som en fridag, du kan gjøre alt på en gang liksom, før så feiret jeg liksom bare for å få gaver, som barbie, leker, om dere skjønner, nå feirer jeg for kosen, stemmningen, du føler deg alltid annerledes i en bursdag, enten helt der nede, eller helt der oppe, hahah pleier alltid å være oppe. Når jeg var liten, så blei jeg så lei meg, om jeg ikke fikk noe som jeg ønsket meg, ikke se på meg som en bortskjemt liten drittunge, men alle var egentlig sånn, gleder meg så klart til å åpne, haha øddlegge alltid papiret, flere som har det sånn?
 

 

Hvordan har din dag hvert?


kristina øye

Hei heter Kristina Øye, er ei 12 år gammel jente fra Sola. Blogger om mote,venner,sminke og det som faller meg inn. Kontakt/sponsing: krioye.blogg@hotmail.com

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak krioye. Bloggen skrives av © kristina øye og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits